My Stalker

9 January 2013

4
Komen

keje oh keje oh keje


assalammualaikum semua . . .

dugaan nak mencari keje nie memang kena banyak bersabar kan, haaa like me la yang xpernah ada pengalaman bekerja langsung, lagi lagi laa rasa macam xtaw ape nak buat, macamna nak tye, nak cakap cmnie pown ` ada keje kosong tak kat sini ` haaa sumpah malu sangat, lagi-lagi aku nie seorang yang pemalu, tapi pemalu yang ada tempat dan kena masanya.

kadang-kadang rasa give-up pown ada tapi aku xboleh give-up sebab sampai bila nak berjaya kalo asyik malu+xda usaha kan, kalo hari-hari kita berdoa permudahkan dapat keje tapi xda usaha xboleh gak kan, aku xla memilih keje, ak xkisah ak keje ape pown tp biarlah ia memadai dengan bidang yang ak belajar nie kan :) 

lagipown ak teringin sangat nak kerja jadi seorang CIKGU, haa tapi layak kew ak, ya iyalah dengan ak nie yang suka bergurau2, kadang2 xserius, acane nak jadi seorang pengajar kan, tapi kalo ada rezeki, alhamdulilah kan heeee 

hari ini gak, ak bertemankan kakak ipar ak carik keje merata-rata tempat yang dekat ngan kawasan uma aku, da submit bagai resume, hope adala rezeki kan, ya iyalah kalo keje dekat ngan uma nie ok gak kan, boleh jimat duit transport, duit makan lagi, tapi kalo da xda rezeki kat sini, ak kena keluar gak dari kawasan untuk carik keje kat tempat lain macam dekat belah utara kew, ehh hahaha, gurau-gurau . .




haaa nampak x, sijil2 yang dipunggah, nak wat resume kan, kena la ada bukti bagai nie, usaha kena ada, xkanla asyik nak bgantung pada orang kan, doakan la ye aku succes mendapat kerja n boleh pikir ke arah masa depan lagi yeee :)

okayla takat ini ajew entry aku . .


p/s: i miss you mr.ma



SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

4 doakan gadishatikaca:

Mohamad Khairil said...

done review blog awak..

http://diarijejakahangat.blogspot.com/2013/01/segmen-review-blog-bertuah-3.html

follow me yeh!!

Miss Fyra said...

tq awak, done follow :)

hana hadi said...

xdapat lagi.. esk cari lagi k. cayok2

Miss Fyra said...

aah hana, thanx hana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA