My Stalker

20 January 2013

2
Komen

air masak oo air masak


assalammualaikum semua 

makin hari makin rajin nampaknya aku update blog nie haaa, ala xkisahla ada orang baca ke, xda ke, yang penting aku sayang sangat sama ini blog, heee >.<, ya iyalah aku pown xtaw nak buat ape da kat uma nie, dok depan laptop, appy keje kat JOBSTREET sampai kena notis aku dibuatnye, mana taknye aku dah apply 51 keje dekat jobstreet tuu haha, sampai dy bagi notis suh apply next month pula sebab aku apply da over limit, maap ye, mana nak tahu heeee

aku harap ada la gak apply keje aku success, baru-baru nie ada terima call keje tapi resume aku still in process lagi, kalo ada rezeki aku, ak t'panggil la untuk interview, maybe rezeki aku nak dapat keje lambat skit kot, so just sabar n doa je kan :)

haa actually aku nak cakap about air masak, xsemua orang suka air masak kan kan, haa like me la, kalo dulu zaman belajar, kerap jugakla minum air masak, yelah jimat kan ehehe, tapi minum air masak nie banyak kebaikan nye taw, antara-antara nya


-
-


- bagi yang tgh diet tuu, kalo banyak minum air masak, makin cepatla proses nak makin kurus tuu heee
- selain tuu, kulit kita akan jadi lebih sihat, bila banyak minum air masak dan macam2 lagi


kalau rasa susah tol nak minum air masak nie, cuba buat sehari sekali minum 1gelas air masak haa, nanti lama-lama minum 8gelas sehari okay :) sama-sama kita m'ingatkan diri masing-masing kan hee . .



haa agak-agak macam kusam kan muka, 2la xnak minum air masak lagi heee, ala lagipown nie muka natural taw, none make-up, agak2 nampak chubby kew muka aku nie, haa lom tgk badan aku camne lagi haha, xdala, semua orang kata da makin gemuk lahai, taw x taw x semua orang, bila aku makan, semua makan 2 turun kat pipi dulu, 2la pipi aku jadi cam kuih pau haha, ala xpew yang penting ada orang sayang eh eh heee, tapi aku xnakla jadi obersity pulak, ckupla BMI aku still normal lagi kan haaa , nak tambah ketinggian da macam xboleh kan hoho, so kenala kurangkan berat badan kan, nanti kalo kurus sangat pown xok sgt kan, biarlah ia sedang-sedang kan, yang penting AIR MASAK tuu jangan lupe ehehehe

okayla semua, takat ini ajew entry i dulu k :)  xoxo 

p/s: 

he call me n ask me ` sanggup tunggu dy x, sanggup x, kuat x ` i say ` aku sentiasa tungu dia, ak cuba kuat untuk semua nie, don't worry, i love u dear :")



SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

Seneorita Baharin said...

Salam dear..hmm betul tu, mnum air masak tu bgus utk ksihatan slaen dpt mnguruskan bdn.. :) btw follow ur blog..keep blogging eyh..

Miss Fyra said...

wasalam, yup2 betul tuuu hee, ok tq ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA