My Stalker

1 December 2011

5
Komen

Sekian lama Idamkan :)


assalammualaikum semua
sihat semua ? hope sihat belaka ye semua
i pulak yang xsihat jadinya gara gara tuuuttttttt, nantikan i naikkan entry sebab ape ya :)




sedar xsedar, hari ini sudah masuk bulan DECEMBER
hanya tinggal sebulan ajew mahu masuk TAHUN 2012 kan :)





tapi tapi rasa RINDU pada bulan NOVEMBER heeee
sebab sebab bulan i dilahirkan tapi it's okay la, nanti kite ketemu lagi ya bulan NOVEMBER 





1/12/2011

hope bulan ini akan memberikan hidup i CERIA okay 
tapi tapi hari ini mesti u all semua diluar sana sedang berebut-rebut beli tiket OMBAK RINDU kan 
bestnye laaa, i mahu jugak pergi tgk tapi tapi kesihatan diri xm'izinkan  hoho




it's okayla, nanti i pergi tengok
i layan jela dulu lagu OMBAK RINDU pown xda hal laaaa :)




 tidak lama lagi RESULT semester lima i mau keluar dah, ntah macammana laaa keadaannya 
hope okay okay la belaka semuanya, doakan i ye semua dapat result yang terbaik





___________________________________________________________________________



continue story ~



cerita ini sudah agak basi la jugak hoho
i tiada masa sangat untuk update sebab sibuk bebenor la sangat heeee





hari hari yang da berlalu, i telah pergi mencari sesesuatu yang i idamkan SELAMA ini
i tahu benda itu da lama, tapi maybe i baru dapat aura benda itu kuat sangat HAHA
hasil berkat kesabaran i untuk terus menunggu dan menunggu





akhirnya i pown dapat memilikinya 
terima kasih pada ayah dan mak i yang membantu i , hasil berkongsi DUIT i dengan makayah i






benda apakah ya




-
-




ianya adalah









yessss yang ini
alhamdulilah, akhirmya i memilikinya juga :)
tiada warna PINK, ad cover warna PINK pown kira okay la 2




hadiah HARI JADI yang terbaik heeee



tiada unsur belagak disini ataupun menunjuk nunjuk
i mahu berkonsi kegembiraan i pada u all semua :)




-
-



k la u all, nanti i update lagi okay





daa semua










SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

5 doakan gadishatikaca:

Onitsuka_hana said...

cantik..sapa bg hadiah tu?

Miss Fyra said...

hana: kongsi duit ngan mak ayah :)

double’S said...

wa...bestnye..akak pon idamkan tp xtw bile boley dpt..xleh kongsi duit ngan mak ayah da sbb da jd mak org..

double’S said...

wa..bestnye..akak pon idamkan jgk...tp xdpt sbb xleh kongsi duit ngan mak ayah da..sbb da jd mak budak kan, so anak plk kongsi duit akak..hehehe

Miss Fyra said...

kak nana : haha yekew, nanti sis pown boleh dapat gak, sis kan keje, hahah ad pulak, ank sis kecik lg, xpew :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA