My Stalker

2 December 2011

0
Komen

Genting Highland's





sihat semua, hope sihat la okay
 sekarang cuaca xmenentu kan, hujan dari pagi sampai ke petang tidak pown ke malam ,musim tengkujuh kan
lagi sadis bila dengar sana sini BANJIR kan, yang terkini KAJANG banjir kan, 
agak teruk jugak la suasana di pasar kajang, hope surut la banjir itu okay, 
yang diluar sana janganlah keluar kesana kemari, bukan unsur jeles, takut nanti kena hujan, demam jadinya :)




-
-



by the way


entry yang sebelum ini , i penah kata nak naik entry xberapa sihatla katanye
ini semua gara-gara










yeahhh pergi kesini
almaklumla dengan cuaca sekarang, pergi lagi tempat macam ini, meme mencari penyakit HAHA



i pergi kesini bersama keluarga i tetapi sebahagian sahajala yang pergi
kerana ada KARNIVAL genting, staff yang bekerja digenting akan diberikan main outdoor FREE
serta ada cabutan bertuah, jualan dan macam-macam lagi



tapi xsemua game yang i main
sebab cuaca yang xm'izinkan, ya iyalah, sampai sampai ajew sudah hujan renyai malah KABUS tebal y amat





ha'a nampak x
macammana la nak main, sejuk dia jangan ctewla, sejuk yang amat eyh, mengigil2 jadinya




disebabkan itu, maka acara bergambar ajewla




antaranya ~ 







yeah yang ini ajew ~
lagipown kami semua da naik JEMU p genting highland nie
ya iyalah, kerap sangat pergi aishhhhhh




` ayah mak, lepas ini kitew pergi naik CRUISE pulak la eyh, xdala jemu HAHA `



tiba tiba teringat kenangan kat sini dengan lalalalalala hahahah :)


relax relax






-
-



lasltly dari i





si gadis coklat
mana ilang warna PINK i nie heeeee


i penah teringat ada orang penah kata kat i
xsemestinya kalau kite suka warna itu, kita xboleh mencuba warna lain kan :)




ada maksud x 




renung-renungkan




daaaa semua







SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

0 doakan gadishatikaca:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA