My Stalker

29 August 2011

0
Komen

Edisi Selamat Hari Raya#





inigambarkitewrayatahunlepasokay#
gambar raya tahun ini, nanti i update k :)




assalammualaikum semua :)
raya nie confirm kew SELASA nie atau RABU adeeehhh, tapi ape ape pown
i tetap nak buat sedikit ucapan, takut nanti xda masa pulak nak buat heeeee

dengan ini , i ingin membuat sedikit ucapan sebagai 
penganti diri atau kad raya heeee  ~


-
-
-




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN


` i ingin memohon maaf kepada sesiapa y mengenali DIRI ini,
atas salah silap i selama ini, terkasar bahasa, tergurau kasar, dan ter ter selebihnye. 
baik yang sengaja atau y xtersengajakan `


` maaf juga tiada lagi keluaran kad raya i untuk bg kat kowank semua, acece, sebab
zaman da canggih semuanye kan heeee `


` RAYA nanti jemput jemput la datang uma i ok ,
if nak datang sila contact contact i dulu okay ,sebab nanti pakat serbu, silap silap minum air jela :) `


___________________________________________________________________________


just itu sahaja heee
ringkas sgt kan, y pnjang pnjng nanti i text mesej k pada y berkenaan ngan i heeeee


tapi apa apa pown
raya tahun ini, mesti duit raya i xbanyak banyak da
macam sedih kan, tapi i kena redha i da semakin tua bukan semakin muda kan HOHO




k tata semua ~



p/s : semua orang SYOK balik kampung kan kan , hope takecare la ye :)





SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

0 doakan gadishatikaca:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA