My Stalker

8 July 2011

4
Komen

kenapa pilih URL macam itu ? ?


( sambil lap tangan & hulurkan tangan sambil berkata )
assalammualaikum  !! :")

heeee t'bawak bawak trademark shaeizy sam dalam cerita SEKALI LAGI
u all semua da tgk ?
 kalau xtengok lagi, nanti p la tgk ye :")


________________________________________________________________________

actually entry kali ini
i nak katakan URL blog i itu bukan sajew sajew i create , tapi ianya semua b'sebab 


-
-


 " kenape perlu kata gadis hati kaca ya ? hati macam kaca kew ? atau sebaliknye ? "

pelbagai soalan diajukan, pelbagai pertanyaan dipersoalkan HAHA
relax relax relax 

i pilih URL macam itu kerana ada kaitan diri i
* siyesly *

-
-
-


antaranye ialah :

- hati saya xla macam KACA, tp sensitif person , jadi sy ibaratkan hati sy  macam kaca HAHA
- kadang kala, sy mudah TERASA walaupun hal itu nampak kecik ajew * grrrrrrr *
dan lain lain lagi
* xkan nak ceritera semua kot *
-
-
if rasa nak tahu betapa KACANYE hati saya, meh cuba dekat ngan saya heeee

* bukan promote diri taw *

pada blogger diluar sana , u all mesti ad SEBAB tersendiri kan
kenape pilih URL blog macam itu kan ?
____________________________________________________
-
-

sincere from bottom of my heart
daaaa u all


p/s : derita merindu pada seseorang :| acecece




SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

4 doakan gadishatikaca:

Shaherah said...

yup.. semua org ade maksud tersendiri bila buat URL tu.. ^_^

Miss Fyra said...

shaherah : yezza taw xpew, heeee :D

♥Lady Ainaa♥ said...

Every thinks dat we has a meaning..hehehehe..apepunkan, better sis bg salam dengan sepenuhnya la,,,xpyh la ikut bende 2 sgt...Semekon 2 xde makne disebaliknya...so better bg yg bermakna...^.^

Miss Fyra said...

lady : hehe okay, okay thanx sebab tegur, sis tukar ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA