My Stalker

9 July 2011

3
Komen

berakhir suda semester pendek , bermula semester baru



yeeeee yeeeee
pejam celik pejam celik
akhirnye i da berjaya m'habiskan semester pendek selama sebulan
i baru jew lepas menduduki peperiksaan akhir bagi subject ini


-
-



hope i bersama classmate i dapat RESULT y terbaik bagi subject ini :")

TERIMA KASIH EN KAMAL
  ajar kami dan doakan kami ye heeeeeee ~~


_________________________________________________________________________


tetapi tetapi
belum sempat i merehatkkan otak i untuk seketika walaupun beberapa hari, 
ISNIN ini i da mula memulakan SEMESTER BARU

wawaweiiii penatnye taw taw
i mau cuti sekejap boleh x, boleh x, boleh x ?
dari awal tahun sampai sekarang , i tiada CUTI y lama lama sangat :|


* ya allah, sabarkanlah hambamu nie untuk m'hadapi segala dugaan ini *


tetapi apakan daya,
i harus terima semua ini ye kan
biarlah i sakit sekarang, esok lusa kita mana taw kan


-
-
-


selain itu,  i rasa sedih sangat sangat
sebab PA i da tiada

* jangan pikir macam - macam okay *

maksud i, 
PENYELARAS AKADEMIK
kiranye macam MAMA pada i serta rakan seperjuangan i
setiap pelajar akan ada PA masing masing, untuk pantau akademik mereka :)


-
-







inilah PA kami
Pn. Adibah bt Abd Manap  <--   ( y baju biru itu )
dia da tiada kerana dy perlu pergi ke TURKEY ikut suaminya dan terus tinggal disana

pesanan untuk puan:

 " puan, terima kasih kerana telah menjadi PA kepada kami, 
puan jaga diri elok-elok ye kat sana, puan, jangan lupakan kami taw :)
kami sayang puan sangat - sangat "

love u puan :")



-
-



setelah selesai semua itu ,i m'galami sedikit masalah sekarang
i tidak boleh mengambil terlampau banyak SUBJECT for sem lima ahhhhhhhhhh
kerana dihalang oleh PA i yang baru


* disebabkan hal hal y menghalang *

i da jadi makin serabut dengan semua ini, tapi i cuba menjadi REDHA
mungkin ad HIKMAH kot atas ape y terjadi ini


 * y macam diperkatakan oleh salma mentor 5 itu
dalam lagu baru dia * AKU PERMATA * hohohohoho *


tapi takpe, i cuba try test pujuk PA i nanti kan kan kan
skurang-kurangnye i mencuba kan dari xda langsung Heeeeee
perit perit perit kan
makin tinggi semester nie kan , makin banyak masalah


biasala itu
LIFE STUDENT KAN hooooooooo

kalo kat sekolah semua ditunjuk ajar , di IPT semuanya berdikari right :")


apa-apa pown 
i cuba BERSABAR dengan semua ini, walaupun kadang-kadang i da xmampu SEMUA ini

 -
-
-



that's all





p/s : senyum selagi boleh, xusah bersedih kerana semua terjadi ada hikmahnye :")




CHILL FYRA ! ! !



SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

3 doakan gadishatikaca:

Sendiri said...
This comment has been removed by the author.
Sendiri said...

tetap semangat!!! and happy blogging...

salam kenal and sukses selalu...

Miss Fyra said...

sendiri: hehe i will, okay, salam kenal tooo :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA