My Stalker

7 June 2013

2
Komen

hari jubah ^^ i'm alumni UTM



assalammualaikum semua


entry y dinanti-nantikan dah tiba eheee, entry HARI JUBAH yeahhhhh :) alhamdulilah alhamdulilah, hasil berkat sabar dengan usaha dengan berkat doa, akhirnya aku da berjaya memegang segulung DIPLOMA uhuuuu, seriusly cam xpercaya aku akan naik ke pentas itu untuk mengambil segulung diploma, sebak + terharu pown ada, ya iyalah aku xpernah sangka pown aku akan m'habiskan pengajian aku di kuantan tuu sebab banyak kali rasa putus asa tapi aku kuatkan jugak keazaman aku :)


by the way, tq sangat sangat for my family coz sanggup amik cuti kerja untuk datang jugak meraikan hari konvo aku eheeee,actually banyak dugaan sangat masa di skudai time tuu, eh jap, sebenarnya konvo ini di UTM SKUDAI, must orang tertanya-tanya kan nape aku konvo kat situ padahal aku belajar kat kolej universiti shahputra kuantan, actually kos y ak amik ini under UTMSPACE dan sebab tuu ak konvo disini ehee :)


so jangan tertanya-tanya lagi ye eheee, aku stay kat skudai tuu 3hari 2malam,mujur juga homestay y aku booking tuu sangat-sangat selesa n xsangka pula tuan punya homestay nie pula orang UTM juga eheee n dekat juga dengan UTM tuu walaupun ada sesat sesat, almklumla first time menjejakkan kaki kan di skudai tuu , aku booking homestay nie awal sebulan dari tarikh konvo aku sebab nanti booking last-last minit da full booking kan tapi xkesampaian nak ronda-ronda kat skudai tuu sebab xtaw ape tempat menarik selain danga bay tp xpela xda rezeki kan, next time boleh pergi lagi kan


okayla nie antara gambar-gambar yang dapat ditangkap untuk dibuat kenangan :) xdapat snap gambar banyak-banyak sebab lepas jew habis konvo, keluar dari dewan, hujan pown turun so redha jela 


-
-
-







with my big family ^^




with my bestfriend ^^




with my geng ^^ 




with my classmate ^^


tapi tapi mana with my love kan hmmm hmm, eheee ^^

n lastly




i'm alumni UTM now eheee,insyallah kalo ada rezeki mungkin akan sambung belajar lagi ^^

daaa kowank :) 




SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

hana hadi said...

meriahnya.. ramai datang.. tahniah :)

Miss Fyra said...

hana: yup2, eheee tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA