My Stalker

20 November 2012

2
Komen

khusus oh khusus T.T



assalammualaikum semua . .


eh eh macam t'rajin pulak diri nie nak update BLOG heee
 tapi xpew kan, ya iyalah sebab sebelum sebelum nie, nak update satu entry pown payah :)
tapi xtawla selepas selepas nie macam mana pula *peace*


-
-


by the way, sejak dua menjak nie, eh tak tak, sejak semalam i mula mengikuti satu khusus nie
emm emm khusus ape ek erm erm ala sebelum orang kahwin, kena p khusus dulu kan
ala yang khusus kahwin tu , haa yang itula, HAHA eh eh tak tak just kidding :)


jangan amik serius sangat ye semua, i kena amik khusus nie
namanya ` FOUNDATION COURSE IN SOFTWARE TESTING `
haaaa tak ke panjang nama khusus nie, mujur xterbelit-belit lidah nak sebut heeee


i kena amik khusus nie sebab nama i dengan member-member i yang lain da tersenarai
kalau xpergi, haaa adala ganjarannya, jeng jeng jeng
i pown terpaksa la datang berjauh-jauhan nie tahu hoho


tapi it's okayla, redah jela khusus nie kan walaupun khusus nie fully in english 
dan trainer dia from india and speak 100% in english taw fuhhhh
xberpeluh-peluh nak mendengarnye dgn tangan lak mengigil2 bukak kamus HAHAHA



first day kelas, kitaorang dapat sedikit sourvenier from her haha
agak agak ape jew u all, ianya ialah








taraaa ..
dapat beg taw, masa nak bukak beg nie, serius terkejut,
ada kew dia bagi laptop sorang satu HAHA, giler xterkejut kan 
dan jangan nak giler terkejut sangat sebab i cuma bohong sunat ajew hek hek hek



dalam beg nie , ada erm erm erm




haaa inilah, segala nota nota yang untuk dipelajari fuhhhh


actually, khusus ini selama lima hari dan isnin minggu depan ada exam untuk khusus nie
if lulus, akan dapat sijil, if gagal, akan diberi peluang untuk kali kedua amik,
if gagal lagi, boleh amik kali ketiga tapi berserta bayaran and if gagal lagi,
 haaa senang ctew kena amik exam ini sampai lulus, no failed failed 
trainer nie jugak cakap exam khusus nie is easy easy to failed aishhhhhh >.<


soalan exam nie ada 40, kalo nak lulus kena dapat markah 26 dan keatas 
doakan i dengan member member i dapat jawab ye u all plssss, thanx :)


eh sebelum itu




student yang paling berminat dengan khusus ini hek hek 
jangan mara ye member member y comey haha :)



tapi kan yang paling besh khusus nie bagi i ialah
dapat makan FREE lalala
sarapan, makan tengahari n makan petang :) besh kan kan


ape ape pown, khusus nie ada manfaatnye jugak untuk masa depan kan kan
cuma kena sabar menghadapai dugaan jela 


 okay la awak awak semua, jumpa untuk next entry pula ye
kalau rajin nak update diri nie *peace*



sebelum itu, 
sama-samalah kita semua mendoakan orang orang di gaza selamat daripada seksaan israel ok . . amin



SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

Fatin Zaini said...

oh mak aiih,
module dia sangat tebal seyh....
*tak sanggup makk nak jenguk!!* :)

done, follow blog nie ^_^

Miss Fyra said...

aten: taw xpew, ak lagi ler jenuh nak tgknye hoho, thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA