My Stalker

17 August 2012

4
Komen

#Edisi ucapan hari raya :)



assalammualaikum semua 



hari lebaran yang dinantikan akan tiba tak lama lagi
mesti seronok awak awak semua kan, nak menyambut raya katakan
lagi lagi bila dapat pulang ke kampung masing masing kan, yang xdapat pulang ke kampung 
just relax n cool okay, raya kat umah sendiri pown ok ape heee :)



-
-


semenjak zaman IT da maju sekarang
semuanya hanya wish HARI RAYA dekat dunia laman web ajew kan kan sebab senang kan
posmen sekarang pown xdala susah susah nak pos kad raya sana sini kan 




tapi kadang kala
rindu jugak oo nak dapat kad raya , nak baca ape yang ditulis dalam kad raya tuu hehe
lagi lagi, bila dapat kad raya, mesti ada tulis belakang sampul kad raya tuu, bukak malam raya taw HEHE



tapi it's okay lor
orang da wish hari raya pown okay jugak, xkisahlah wish dari segi macam mana pown kan 




dikesempatan ini juga






saya nurmusfirah bt ahmad 
seperti gambar diatas y comey tuu HEHE relax relax


ingin memohon maaf dari hujung kaki sampai ke hujung rambut 
jika ada  terkasar bahasa, tergurau kasar, terperli perli, 
terbuat terasa, tersombong x semena-mena,terb'lagak tah pahape dan ter sebagainya 


diri ini hanya manusia yang xsempurna, ada serba kekurangan
kadang kala tidak sedar akan semua tuu :)
hope awak awak semua yang mengenali DIRI ini, sudi memaafkan ye diri ini 


dengan ini, i nak m'ucapkan 


~ Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 
Kepada Y Mengenali Diri Ini  ~


raya raya nie, jemput jemputla datang rumah ye
tapi xdapat duit raya la ye, kalau nak makan kuih raya tuu, ada la serba sedikit heee



okla u all, i mau p prepare ape ape y patut untuk raya nie
tapi sure kan RAYA ahad nie hee >.<


nanti i update untuk entry raya ye



p/s: daaa .. have fun raya nie ok, jgn sedih sedih walaupun xdapat raya b'sama tersayang HIHIHI




SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

4 doakan gadishatikaca:

EkaWeird said...

cantik baju kurung awak.. ^_^
Selamat Hari Raya jugakkk...

Farace Fauziey said...

Selamat Hari Raya Fira :D

Miss Fyra said...

ika: heee macih ika, selamat hari raya too :)

Miss Fyra said...

farace: hee thanx, selamat hari raya too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA