My Stalker

4 February 2012

5
Komen

tenangkan diri :)




assalamualaikum semua



bosan bosan bosan nyeee la kan kan kan
nak tahu kenapa, ya iyalah semua orang balik bercuti ke rumah masing-masing sebab cuti hari ISNIN kan
tapi i jew membosankan diri di HOSTEL yang duduk berdua di rumah ajew hoho
mujur ada juga KAWAN nak teman diri i ini, kalau x mau menangis duduk sowank sowank kan kan 




bukannye xnak balik rumah tapi disebabkan ada TEST jumaat petang semalam , 
so macam xsyok nak balik sebab da makan masa CUTI haha,
 ya iyalah tahu tahu ajewlah kalau cuti dirumah pergerakan masa berjalan dengan pantasnya HOHO
tapi xmengapalah sebab da puas cuti SEMINGGU hari itu walaupun nak cuti lagi HAHA






-
-





ok ok ok banyak noooo i membebel kan kan kan, kata jela xpuas HATI xdpt balik CUTI kan kan HAHA
actually i baru jew habis TEST 1 semalam, hanya 3paper jew hehe tapi amik 6 subjek
paper yang seterusnya akan diganti pada hari lain atas masalah sedikit :)
tapi tapi alahai, banyak CARELESS ooo jawab TEST 1 sebab otak i memandai buat FORMULA sendiri
hancus mulus laa markah TEST 1 i , ahhhh bukan sengajew :|



tapi it's okayla, terlanjak perahu boleh berundur, terlanjak jawab , kenalah REDHA kan kan





disebabkan itu juga, mulalah mencari ketenangan DIRI hoho 
hangout sana sini heee tapi tapi bukan ape hanya teringin nie ajew :)






wahhh nyummy nyummy heee
sesedap hingga menjilat mangkuk HAHA, xdala gitu, teruk ngat 



macam biasala, lepas makan cuci cuci mata HAHA
cuci cuci mata mula la terbeli itu ini then mula rasa ala membazir nye tapi sokayla HIHI
apakah ia, nanti kite ceritera ok heeee



-
-



eyh sebelum terlambat ,tp meme da lambat pown tp y penting i da wish ,
 saje nak wish lagi pada someone yang bertahta di HATI ini >.< 





` HAPPY BIRTHDAY MY DEAR`

semoga dipanjangkan umur, 
dimurahkan rezeki, 
sihat sihat selalu dan  hubungan kita berkekalan :)
i love you, mmuahhh muahhhh muahhhhh heeeee



gambartakbolehletaksebabxnakkenangoratnantihahaha
jangan marah :)






okayla u all, sebelum i habiskan entry i, i nak promote sikit




NOVEL 7 HARI MENCINTAIKU :)
seriulsly best best tersangat sangat, awesome, segala emosi ada bila baca 
xrugi beli , lagipown novel ini kawan i yang belanje i hehe 


beli taw taw hoho








k la u all, see u next entry heeee :)






SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

5 doakan gadishatikaca:

Norrashida Aziz said...

waaa, bes nye, ramai komen novel ni best, tapi bila aku cari je mesti tak jumpe! :(

Norrashida Aziz said...

Ramai kate novel ni best! tapi aku tak jumpe2 lagi kat kedai buku :(

Syafiq Isme said...

ish kesiannya takda cuti hehe. perghh lasagna tu sedap sangat hehehe. eh , sy ada buat satu entry ni mintak awak bg pandangan boleh ? terima kasih. Menangis, lelaki ke perempuan?

Miss Fyra said...

shida: heee taw xpew, ad lg kat popular, :D

Miss Fyra said...

syafiq: kan kan, heee, ok2, t sy tgk k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA