My Stalker

16 December 2011

2
Komen

hey, semester ENAM :)




assalammualaikum semua
sihat semua? hope awak awak semua diluar sana sihat sihat belaka la ye



fuhhhh lama suda i xupdate BLOG kan, ada x yang rindu rindu pada entry entry i heeee :)
kalau xda yang rindu, it's okayla, i xpaksa pown untuk orang baca BLOG i ini  *ayatmacamTACINKkan*




i just kidding ajew
i bukan xnak update BLOG, cuma kebelakangan ini i jadi serba xkena gara gara RESULT hee




tapi tapi tapi kan





-
-
-





hari yang ditungu-tungu, telah pown tiba
antara HIDUP dan MATI pown ada jugak, ala semua orang takut EXAM kan, lagi lagi bila nak dapat RESULT mesti berdebar semacam, macam nak jumpa bakal mertua la konon-kononnya HAHA


* relax relax relax *



-
-



15.12.2011



i bersama kawan n member member i menjejakkan kaki ke kolej setelah sekian lama
meninggalkan gara gara CUTI SEMESTER heeee



dengan perasaan gundah gulana, kaki macam xjejak BUMI melangkah ke pejabat unit EXAM
dengan menyebut nama satu persatu, akhirnya nama i pula disebut



seriously i takut sangat nak taw sgt TIME itu, sebab i xnak dengar perkataan

` ada REPEAT paper woooo`




meme perit kalau ada dengar perkataan itu, boleh jadi semacam la , kuat xkuat aura REPEAT itu heeee
tetapi akhirnya, syukur ALHAMDULILAH i lulus semua subject walaupun pointer i agak kecundang sedikit





` terima kasih ya allah , tolong aku lulus semua subject
terima kasih juga pada semua yang mendoakan kejayaan i `





dan tahniah juga pada kawan n geng i
lulus semua dan tiada repeat paper yeeeeeee :)




akhirnya berakhir suda cerita semester LIMA, minggu depan bermulanya ceritera semester ENAM 
wahhh xsangka, pejam celik pejam celik i berjaya melangkahkan diri ke semester enam
ya iyalah ingat senang untuk smpai ke tahap itu, lagipown i bukan orang y pandai diluar sana :)





jadual kelas untuk semester enam pown, so far alhamdulilah tiada clash kelas






-
-



   

semperna meraikan KEJAYAAN heee






yeahh mestilah para pa pa i love it hekhekhek ~
eyh sebelum terlupe


` thanx ya puan rafidah bagi i n the geng coklat heee `
hadiah ye :)




okla u all , nanti i update lagi



daaa semua ~






SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

Myza Myzajane said...

sedapnyaa prosperity burgerr!

Miss Fyra said...

myza: sedap tapi pedas y amat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA