My Stalker

2 November 2011

8
Komen

Jalan Jalan lepaskan Tension


assalammualaikum semua 
sihat semua ? ada x yang tension tension macam i sekarang nie HAHA 

relax relax relax, kalau ada yang tension tension tu, cuba bawa bertenang dulu ye
tarik nafas panjang panjang lepas itu hembus perlahan perlahan ya 


so rasa relax kew x, hope relax la ya semua


__________________________________________________________________


alhamdulilah, i pown sudah berjayakan diri menempuh satu paper di peperiksaan akhir
susah kew senang belakang cerita, yang penting i memey berpeluh-peluh jawab paper tu
alahai nasib diri la, kalau kena ULANG lagi paper itu, 

bukan i mendoakan ,ala ala paper itu ala ntahlah ,sampai satu TAHAP
i nak jew tulis dekat muka surat terakhir kertas periksa itu macam ini


-
-


" tuan/puan dikasihi, tolonglah bagi saya LULUS paper ini, saya merayu sangat kat tuan/puan, saya xnak da ulang paper ini, umur saya da semakin TUA "




HAHA okay x ayat macam itu, seriously kalau u all ada kat tempat i sekarang ini,
 mesti akan rasa macam tu tapi i WARAS lagi, i xbuat lagi macam tu sebab 
i takut nanti elok elok i nak LULUS terus GAGAL lak jadinya :)


doakan i LULUS paper itu ya :(

i ada empat lagi PAPER menanti di dewan peperiksaan akhir,
nak kata PAPER KILLER, killer la jugak tapi i kena jugak tempuh dan usaha sebaik mungkin :)


mujurlah jadual peperiksaan akhir i kali ini, ada sedikit GAB dua tiga hari untuk ke paper yang seterusnya :) , jadi i pown cuba JALAN JALAN untuk menenangkan diri sendiri
supaya tidak stress untuk paper akan datang 


-
-


baru baru ini kawan baik i mengajak i ke suatu tempat ini
teringin katanya , i pown turut la join untuk m'hilangkan kekusutan di kepala 


at


-
-





yeahh inilah dia, sampai naik muak dibuatnya grrrrr ~
mungkin berbulan-bulan akan datang baru makan lagi HAHA


by the way
thanx ya KAWAN bagi hadiah bufday walaupun lambat lagi hee, maybe bila da bufday nanti , 
dapat hadiah lagi kot HAHA *dush dush dush*


selepas sesuda memuak kan diri
i dan kawan mula menjadi ulat buku, m'usha usha ape NOVEL yang ada di kedai buku POPULAR heee , 
sambil membaca sedikit demi sedikit


kan besh kalau keje dekat kedai BUKU, mahu abis semua buku tuu dibaca dengan FREE
xpayah beli beli kan, jimat duit katanye heee


selepas settle semua itu
i teringin nak menghirup udara yang segar bugar di 


-
-




Tasik Taman Bandar,  Kuantan :)

cantik kan kan, boleh tgk orang bersenam , berkayak, berdating , berniaga ber
dan lain lain yang boleh dekat sini  HAHA, relax relax i gurau ajew




lastly dari i

-
-





yeahh inilah
muka macam  STRESS la katanye heee





okaylah u all, nanti i update lagi ye
i mahu p study dulu, aja aja fighting yeahhhhh





daaaa semua :)




p/s: mudah mudahan ALLAH permudahkan diriku dan kawan2 ku untuk peperiksaan akhir









SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

8 doakan gadishatikaca:

cik Kartun said...

hehehe Ck pernah wat..CK xdapat jawab soalan exam tuhh..CK tinggalkan nota kat page jawapan. "maaf cik..saya dah tak boleh jawabb..:p
gud luck k!

Miss Fyra said...

cik kartun: haha eyerkew, wahh berani gak eyh, hehe, thanx ya :)

Faz Abas said...

good luck for your exam and kalau tiba-tiba rasa nak break from belajar, boleh singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

Miss Fyra said...

faz: thanx ya :)

Onitsuka_hana said...

study plak

Miss Fyra said...

hana: haha okay2

Zulfahmi said...

Kecik2 dah stress :-P

Tapi bagus la jalan2... Memang dapat meringankan stress... Lebih2 lagi dapat jalan2 ngan kawan2 dan buat muka comel masa ambil gambar... memang stress hilang

Miss Fyra said...

zul: mana ad kecik lagi, da besar ler, hahaha xcomel mana pown, btw thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA