My Stalker

23 November 2011

6
Komen

Alhamdulilah , semuanya sudah selesai



assalammualaikum semua
sihat semua ? hope sihat sihat belaka ye semua
yeahhh sekarang bermulanya budak budak berjimba-jimba dicuti sekolah kan huhu
dan i masih lagi menikmati cuti SEMESTER tetapi bosan y amat, xda aktiviti untuk dilakukan alahai ~


macam biasala
bila xda cuti, merungut xda CUTI
bila ada cuti, mati kutu weyhhh duduk kat uma nie ggrrrrr



________________________________________________________________________



continue story


-
-


walaupun tlambat sedikit i nak update tapi it's okayla 



19/11/2011



rumah i adakan majlis TAHLIL dan doa selamat semperna abang i kahwin
ALHAMDULILAH semuanya berjaya dilakukan walaupun sakit hati y amat dengan TNB
ya iyalah blackout ajew sana sini, mujur masa tahlil xblackout, kalo tidak mau amuk tok imam :)


setelah selesai majlis TAHLIL
acara malam berinai dilakukan di rumah i, means malam berinai itu 
si pengantin perempuan memperagakan beberapa helai persalinan untuk ditangkap gambar :)



disamping itu, uma i juga turut ada malam KAROAKE, best wooo 
siapa yang karok malam itu, aishhh naik gian i nak karok tapi kawal jiwa, karok depan laptop jela HAHA


maaf ya tiada gambar yang ditangkap sebab tersangat la sibuk yang amat aihhhh ~


-
-



20/11/2011



yeah angka yang lawa kan, cun cun tarikh tahun ini kan heeee
pada tarikh ini berlansung perkahwinan abang i yang ke-3 di rumah i bagi belah lelaki
yang bertemakan oren oren belaka :)



ad sedikit gambar yang ditangkap
gambar ini ini pown i ciplak dari orang yang snap sebab i xdapat tangkap 
sebab sebab nanti i bagitahu sebab ape ye ~






inilah pelamin, besar y amat kerusi itu
entah bila pulak giliran i nak duduk kat situ dengan HAHAHA 


relax relax be cool semua ~





with ayah sedara i,adik i, n sepupu i







yeah ini sebab i xleh nak snap snap bagai
i jadi pengapit la alahaiii, ini suda kali ketiga i jadi pengapit , yelah kan abang ada tiga orang
kali keempat nanti, i xkira, i nak jadi PENGANTIN pulak, xkira tahu HAHA

abaikan muka i yang tahpahape itu tahu ~






itu mak dan ayah i merenjis renjis






ini mak n ayah belah perempuan :)






ini adalah sebahagian sedara mara i, n sepupu i
yeahh hanya ini saja i dapat dari orang
it's okayla, janji ada kan







kek LIMA TINGKAT gitu
yang ditaja oleh abang kedua i, buat sendiri itu heee ~




laslty





tahniah kepada abang i n kakak ipar i
` selamat pengantin baru yeee & kekal hingga akhir hayat okay `



-
-


alhamdulilah, selesai suda majlis abang i
majlis seterusnya ahhha agak bila tah kan HAHA , relax relax, i hanya suka bergurau ajew :)



minx maaf jika ada sesipa yang hadir masa majlis ini
i xsempat layan mahupun apew, i minx maaf sangat sangat okay dan terima kasih juga pada yang
 sudi hadir pada majlis ini 



walaupun i ada rasa kecewa sedikit pada tarikh ini 
sebab adala, hanya tuhan sahaja yang taw, i cuba REDHA, mungkin ada hikmah sebaliknya kan






laslty dari i





first time nie pakai oren bagai heee





k la u all
takat ini ajew entry i, nanti i update lagi okay




daaa semua



p/s: xsabar nak menunggu 26/11/2011 ini wink wink wink ((").^)








SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

6 doakan gadishatikaca:

erleena said...

pelamin tu nice n simple ehee :)

orennye die :O

susulemakmanis said...

waaa..orange!nice!pelamin gojes giler kot!

Miss Fyra said...

erleena: heee taw xpew, first time kai oren :)

Miss Fyra said...

susu: hehe thanx ya

Nurul ain said...

tahniah utk abg & akak ipar u..
Inspirasi Nurul Ain

Miss Fyra said...

ain : thanx ain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA