My Stalker

16 October 2011

1
Komen

#Pra Wedding Part 1


assalammualaikum semua . .

nampak x nampak x title yang i nak tulis hari ini heeee ~ , 
pejam celik pejam celik makin dekat masanya , berdebar debar juga rasa ini untuk ke hari itu
nak menempuh alam yang baru kan HAHA




-
-


relax relax relax semua , bawa bertenang ya





baru baru ini, i telah pulang kerumah
udah sekian lama diri ini xpulang kerumah, xtahan menahan rindunya kat sidia family heee ~


selagi ada CUTI, selagi itula kita harus manfaatkan ye dok :")


-
-




dengan plan yang dirancang, jumaat yang lepas 
i telah mengikut FAMILY i ke NILAI untuk mencari serba sedikit barang pengantin HAHA




-
-






eyh eyh bukan i , abang ketiga i yang mahu kahwin, 
i lambat  lagi, xpew dahulukan abang dulu HAHA, <-- ayat minx penyempak ajew





masa tengah asyik mencari SOURVENIR untuk diberi pada tetamu nanti dan memilih sama sesuai atau x , ada kew uncle kedai ini kata kat i, " you kew yang mahu kawin " HAHA tergelak-gelak i kat situ, 
i pown kata " eyh uncle, bukan saya, abang saya, saya lambat lagi " haha
terus uncle itu berkata " owh ingat you, macam you ajew HAHA "


kalau i yang kawin, mesti la i datang dengan pasangan i kan HAHA 
ape la seyh kdai itu, bukan sorang yang tanya kat i macam itu, adala jugak satu dua kedai HAHA



macam biasala, kalau pergi mana mana , mesti macam xbest kan 
kalau xpegang kamera, heeee hobi kan




acara snap m'snap pown dijalankan :





hanya ini sahaja yang pergi, yelah bakal pengantin sibuk keje dan yg lain sibuk sekolah dan keje
jadi kami yang pergi





heee disini la . .



masa tengah asyik asyik berjalan kat sini, ternampak pulak something ini
macam menarik, terus la i pergi kearah itu


ianya adalah

-
-







hehe inilahnye, macam mana la boleh tersesat kat NILAI nie ahahaha ~





with abang pertama n anak buah i, mana mana pown sempat bgambar kan HAHA




inilah antara antaranye
xboleh nak upload banyak banyak owh, line internet lembap sangat meyh


-
-






inilah kad jemputannya belah lelaki ( abang i la 2 ) with sebahagian ole ole untuk tetamu

yeahh tema OREN, semuanya oren oren belaka 
tunggu untuk part part yang seterusnya okay heeeeeee :")



lastly from i 




merenung masa depan heee ~

" lepas bancik kahwin, turn akak pulak kew mak ayah HAHA " 



lalalalalala


k la u all
see u next entry ya ~




p/s: xsetiap hari kita harus gelak ketawa kan, mesti ada juga sedihnye kadang kala :")




SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

1 doakan gadishatikaca:

admin said...

follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA