My Stalker

24 July 2011

2
Komen

Alhamdulilah , Terima Kasih :")



assalamualaikum semua ?
shat semua ? rindu dengan i tak, rindu tak, rindu tak ? HAHA
lamanye i xupdating updating BLOG nie kan, sampai ad orang orang perli i meyh HAHA ,
tapi xpew yg penting u all mahu juga baca BLOG y xseberapa nie :")

__________________________________________________________________________


sebenarnye
beberapa hari yang lepas , dengan mood mood tidak stabil ,
i telah diwar-warkan ceritera berkaitan DUIT haha
macam biasa la, bila dengar pasal DUIT, semua mood mood menjadi STABIL, sakit jadi SIHAT heeeee ~ bukan i jew macam itu, semua orang macam itu jugak kan


-
-


i pown mharap ceritera itu adalah benar, maka ia pown menjadi KENYATAAN heeee ~
ALHAMDULILAH sangat sangat :")


-
-


dengan  ada seberapa itu,
i cuba membeli barang KEPERLUAN , bukannye KEHENDAK haha
yang setelah sekian lama , i hanya USHA USHA dari jauh :")




maka i pown m'gajak kawan i ke tempat itu
dengan tawar menawar sampai si penjual pown tertawar tawar HATI jadi HAHA

terbeli la i 



-
-







yeahhhh itula ~
pink pink pink pink, i pencinta PINK yang tegar HAHA
xpercaya , cuba tanye i :")



-
-






dan yang ini ~
comel comel comel kan , heeee PINK lagi hoho


* terima kasih kawan, sebab temankan HEEEEE *



_______________________________________________________________________


setelah sesi memenuhi kehendak dan keperluan dipenuhi
maka masalah HOMESICK i juga perlu diubati dengan HOME SWEET HOME

-
-


setelah beberapa bulan tidak balik, acecece
i pown pulang kerumah bertemankan akak senior i dengan menaiki BUS 

setelah sesampainye i ke destinasi , dengan penat penat nye diri
i terus m'gajak semua FAMILY i untuk ke 



-
-







MAKAN MALAM bersama i HEEEE
dengan ada sebeberapa lagi selebihnye , i pown belanja family i 
y totalnye grrrrrr RM+++, +++





cer cer teka , mana AIR i heeee ~


-
-




selepas itu, 
keperluan i belum HABIS lagi taw, heeee
i pown mengeluarkan sedikit lagi saki bak duit + bodek bodek ayah n mak i,
maka i pown dapat




-
-
-






yeahhh katil baru heeee ~ , cadar pown PINK, parah parah
TERIMA KASIH AYAH & MAK :")




lagi lagi lagi
ahhha perlu ketepikan buat sementara waktu dulu, 
nanti kalau dilayan KEHENDAK & KEPERLUAN mau makan PASIR ajew lepas nie, heeee ~
DUIT itu meme macam AIR


apa-apa pown ALHAMDULILAH sangat sangat :")
rezeki jangan ditolak, bala jangan dicarik 






okay okay 
sampai takat ini dulu ye , nanti i update lagi ye :")





daaa ~


p/s: assignmnet berlambak lambak da nie, semuanye nak next week grrrrrrr :|







SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

Beeha B. said...

beeha teringin sangat nak katil single macam ni...bila duk asrama penuh n universiti bru dpt rasa katil single..kat rumah asyik katil queen dari kecik sampai besar..tidor sorg2 jugak ..amat lah tak best. hee..

Miss Fyra said...

beeha: hehe yekew, wahh fira lg suka katil besar2 taw, heee, btw salam perkenalan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA