My Stalker

18 June 2011

2
Komen

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida




kali ini i telah di ajak oleh shida a.k.a rakan blogger i
untuk m'joinkan diri giveaway ini semperna 1st anniversary dy didalam dunia blogger :"D

antara syarat-syaratnye ialah :
|
|
V


1. seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida.
  
= is DONE, ada kat atas 2 HEHE :"D 

2. 'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok!

= saya suda LIKE, FOLLOW pown, da lama da heeee ~  

3. perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^)

 pendapat saya tentang shida :

- seorang gadis y suka warna BIRU :"D
- dy salah seorang rakan blogger i
- dy comel :D

pendapat tentang blog shida :

- blog dy besh sgt
- banyak entry2 y menarik heeee ~

4. tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu.

 erm nak tag siapa ye heeee ~
sesape y sudi nak join GA nie, jom2 :D

5. sudah siap komen link entri anda ke entri ini. itu saja

= DONE ;"D



p/s : SORRY2 shida, simple sgt sgt :D





 
SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

shida'R said...

hyep fira..akhirnya dia join juga GA shida nih..tq taw :) pape pn shida wish GudLuck tuk fira ^_^

Miss Fyra said...

hai shida, hehe mestilah, shida kan member fira, kena la support, ok2, samae2,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA