My Stalker

22 May 2011

2
Komen

Release Tension + ngeeee


rasa macam nak jerit puas puas puas puas sampai hilang suara
tapi macam menyakitkan diri ajew kan 
terlampau pelbagai perasaan bercampur baur semenjak dua ini
nak diluahkan tapi xterlepas
bila disimpan didalam, makin sakit sampai merana sakit la :")

ini semua dugaan 
ak sebagai manusia harus menempuh dengan redha tanpa perlu mengeluh grrrrr ~~~


__________________________________________________________________________

owh yeah sekian lama i tinggalkan blog i
rasa rindu sgt sgt nak taip entry ini
bukan sengajew biarkan blog ini, cuma tiada idea y mencurah-curah untuk update blog ini :")
bukan senang kita nak update satu cerita untuk dikongsi pada kalian
kadang-kadang takut bhasa y i gunakan boleh tersinggung mana-mana pihak 



continue cerita ~~


CERITA 1

wahh hampir seminggu i menjadi FACCY bersama member mpp i y lain
pada intake baru-baru ini di tempat belajar i
i xhampir seminggu la, tp kalo dibilang, ditolak, adala 1/2 seminggu ngeee
fun sgt melayan, melihat kerenah budak-budak baru y baru
menjadi pelajar di University College Shahputra

welcome ye semua adik-adik junior ^.^

i ad juga merakam semua persembahan junior - junior nie membuat event
if i rajin, i akan edit video video 2, :")


ape-ape pown
i suka bekerjasama bersama dak dak mpp , sumenye fun fun belaka
minx maaf ye dak dak mpp, if perangai i ad y meyakitkan hati kowank ngeeee ~~~


_______________________________________________________________________

CERITA 2

pelbagai assignment y berlegar-legar di tepi i
suma siap di hantar cuma tinggal sesuku lagi xsubmit grrrrr
presentation pada tempoh hari juga suda berjaya di presentkan
terima kasih pada group i y bekerjasama supaya group kite xkena marah sgt-sgt kan
ape y penting , pandai COVER LINE ngeee


btw i kesuntukan masa sgt-sgt
sebab khamis nie , i da start FINAL EXAM :|
i hope sgt-sgt i berjaya lakukan, i nak jugak GRAD on time sebab makin hari i makin tua ark HAHA




wish me luck ye kowank ~~~~ Macih c(+


_____________________________________________________________________

CERITA 3

yeah selepas sume cerita diatas agak nampak mcm sibuk kan
semalam i spend time * xsedar diri da nak Final * HEHE

u all nak taw i watpew






-
-
-





tanpa dirancang, macam biasa " pakat redah "



i hangout bersama 



-
-
-








bersama mereka :")


ini semua kerena i terkena penyakit y merebak sekarang ini,
semua dok bercerita sana sini sampai i terjebak
sakitt woooo kalo kena HAHA

ianya adalah





-
-
-







ha'a inilah dia
kami semua beramai-ramai nak tgk cerita nie
memang i bagi tabik SPRING kat cerita nie, bukan kerana jalan ceritanya sahaja
malah tajuk cerita nie boleh menarik golongan y boleh dipanggil OPAH turut ad dalam panggung
siyesly i xtipu, kalo dalam panggung leh snap pic, da lame i snap taw :")

TAHNIAH NKTM

tisu-tisu , sapu tangan, ape jenis kain juga turut dibawa bersama *mereka bukan i * HEHE
i y masuk panggung kata " Jiwa Kental " akhirye menagis juga tapi tersekat-sekat ngeee
sebab cerita nie, kejap sedih kejap kelakar adehhhh 




ape-ape pown memang terbaik la ~


sebelum kaki kami melangkah layan cerita ini, kami semua berjumpa


-
-
-







sedap kan kan kan, sokmo layan mende ni, 
nanti xsempat tua, muda - muda da sakit, FAST FOOD sokmo OMG ! ngeeee




antara lagak mereka 








selepas kenyang kenyang belaka
masa untuk ~~



yeahh inilah


lastly




thanx all, sudi spend time ngeee ~~


_______________________________________________________________________

CERITA 4

sebelum terlambat nak cakap

" Happy 1 Month "

semoga risiko diambil , akan berkekalan HEHE
thanx sebab nyanyi , ape-ape pown jahat seyh, * Malu Malu Malu *



love u laaaa ~~~



__________________________________________________________________




berakhirla cerita kali ini
minx maaf sekali lagi, kalo blog ini akan terbiar lagi kerana





" FINAL AROUND THE CORNER "

coutndown 2-3 hari lagi :")




daaaa ~~~~




SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

♥Lady Ainaa♥ said...

wow!!! byknyew cerita..hehehehe.... suke2... ngeee

Miss Fyra said...

lady aina: hehe taw xpew, ngeee, terima kasih sukew hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA