My Stalker

1 May 2011

4
Komen

Jalan2 Suka Hati


 niat dihati xnak update, bukan nak poyo or belagak dicini
cuma tiada idea nak mengarang
tapi disebabkan permintaan oleh pembaca setia i 
i cuba mencari idea nak update nie
see betapa sayangnye i dekat pembaca setia i nie, i xnak wat dia menanti2 cerita i HAHA
u all semua boleh wat macmnie ramai2 kat i
( tgn ke dada, mata pandang ke atas, lidah terjelir, HAHA )
ini cuma SUKA-SUKA sahaja 
jgn mara ye pembaca setia i a.k.a BESTFRIEND i :")

_____________________________________________________________________

seperti dirancang berbulan-bulan   dalam masa terdekat
i cuba sedaya upaya meluangkan masa untuk jalan2 suka hati sama seseorang OMG !!
siapakah dia ?? lelaki kew ?? perempuan kew ?? atau sebaliknye ?? 


-
-
-
jangan la wat tertnye-tanye ye
teruskan membaca if rasa nak tahu 




-
-
-
-


pukul 5 pagi, dengan mata terkuyu-kuyu meraba2 mencari towel, untuk menyegarkan diri
awal bebenor ye i bangun, macam jauh je perjalanan i kan HAHA
actually i mau ke ke ke ke



-
-





ha'a inilah dia, GENTING HIGHLANDS
sume family i keje kat sini, lagipown hanya setengah jam jew perjalanan ke cini dari uma i :)

setelah i siap b'bagai, jam 5.45pagi, i trus ke kereta
terkejut abg i, pelik tgk i ad depan kereta,
actually abg i xtaw , i mau tumpang sekali ke genting nie HEHE
i boleh kata kat dia, hantar i p terminal HAHA
i terus tergelak2, trus masuk ke kereta with ayah i n abg i 

setelah sampai ke genting
i pown p la bekpes with ayah i sambil menunggu y seseorang tadi 2 HAHA
setelah suda2 breakfast, ayah i p masuk keje
i pown terus jalan2 with seseorang 2 


sape la kan seseorang nie ??

-
-
-
-




sambil lepak2 2, mcm biasa la kan
xlengkap la kan kalo xbergambar HAHA


-
-
-
-







ha'a inilah dia
macam biasa la, minx khidmat orang ramai tolong snapkan HAHA
owh yeah agak selenge muka i ye , muka xcukup tdo katakan :")





nie acara, u snap pic i, i snap pic u HAHA



da snap2 pic bagai,
acara mengisi perut dikala lapar
ktowank just mengisi makan di KFC ,
mula2 i agak pelik p KFC 2, bukan xpenah makan KFC
just da lama tinggalkan KFC, sejak layan MC'd HAHA



ktowank just jalan2 jew di sini, saje2 hilangkan BOSAN
sambil2 kami juga ad p bermain bowling HOHO
maaf ye tidak ad snap pic kerana i malu, i kalah DAMMM
xpela, xda rezeki 


setelah penat mengukur jalan di genting highland
maka i pown pulang ke rumah bersama abg n ayah i selepas diowank habis keje :)



sebelum itu 




yeah pic y terbaik y paling okay untuk entry kali ini HEHE
tapi napela i nampak rendah sgt nie adehh


wait wait wait
agak-agak kowank siapakah lelaki itu?
i xterangkan lagi ye, agak2 penting ke ngeee



xpela

" RENUNG-RENUNGKAN "

bak kata si dia 

 " HILANGKAN KONTROVERSI, JANGAN GOSIP2 YA "

bak kata i 


HAHAHAHAHA



SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

4 doakan gadishatikaca:

en solo said...

dah lama tak naek genting...



- macamane ngan hari anda ??? semoga dipenuhi dengan keceriaan dan kebahagiaan...
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hari-yang-kosong.html

Miss Fyra said...

en solo: owh yekew, t ad masa, dtg la genting ye

Mizs ShEmA said...

wahh!!!!!!da ade pkwe bru kot...haha
untung la org ade pkwe an..leh g genting..hahha hope kekal ekh!!='))

Miss Fyra said...

shema: makk aii, mana ko taw pakwe, kan ak kata jgn gosip2 HOHO, haha siotttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA