My Stalker

14 April 2011

8
Komen

Tag dari ieka pelik

aiseyy
i telah ditag oleh member i iaitu iekapelik
"thanx la ye ika, ak cuba jawab ye, HAHA , ape pown agak sengal ye ko ckp kat ak"

antara soalannye :

1. Adakah anda rasa HOT??

- em xda HOT la sangat sebab selalu pakai  kipas hehe :)

2. Upload wallpaper lappy/pc ?



3. Cerita pasal gmbr

- ini gambar mak n ayah i. i suka letak gambar nie sebagai wallpaper laptop , kadang-kadang2 wallpaper hp. motif letak gambar ini sebab rindu sama mereka disamping menjadi semangat belajar kat cini, HEHE

4. Bila kali terakhir anda makan ayam
- hari isnin yang lepas, msa makan ayam MC'D ngan kawan baik i :")
5. Lagu terakhir yang anda dengar 
lagu Kan Mi Youn - Paparazzi, lagu korea 2, suke dengar sebab rentak dia best, siyes :)
6. Apa yang anda wat selain menyelesaikan tag ini? 
tengah dengar lagu y kat no lima :) 

7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?
- mus, kakak, ira, gadishatikaca, miss pink HAHA
8. Tag 8 owg..
9. Siapakah no satu yg anda tag

- salah seorang geng seperjuangan diploma i :)

10. Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag
- hai2 shida, salam perkenalan, hehe, semoga kite leh jadi member blogger yang terbaik kan :)

11. Orang ketiga yang ditag sedang berhubungan ngan spe?
- aha yang i tahu dy sudah berpunye, dengan siapa, kena la tye tuan badan, nanti i salah sebut, abis i kena saman nanti :) *peace*
12. Bagaimana dengan no 4
- suke member dengan dia, kenal pown dalam blogger jugak, dia baik taw , y penting dy da berpunye, t kawin jgn lupe jemput ye :)

13. Pesanan buat no 6
- semoga cikgu kekal bahagia bersama orang tersayang :") , n dimurahkan rezeki selalu

14. kata-kata cinta buat no 2

- owh shima, walaupun hanya sekejap ko menjadi secret admire ak, ak tetap merindui ko HAHA

15. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yg ditag di no 1
  • lahir bulan 4
  • duduk kluang
  • awek teetttttt :)
  • suka makan asam asam 
  • jiran sebelah uma i 
16. Persamaan antara lembu & kambing
- suka makan rumput HEHE

17. Perasaan ketika menjawab tag ini..
- penat sangat2 , baru balik kelas grrrrrrr

18. Adakah anda tahu Rizman itu sengal
- siapakah dia ???

19. Gay or Les
haha ape pyer soalan la , suka lelaki ler :) haha








DONE !! 

SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

8 doakan gadishatikaca:

shida saje said...

my dear tq tag hihi ^^

Miss Fyra said...

shida: hehe welcome d amor

wan_cikgumuzik said...

ahakkss...!! cikgu pon kena tag?? kontes ker nihh?? adoyaiii...

Miss Fyra said...

cikgu: hehe xdala, just jawab2 jew

sumaiyah mokhtar said...

wahhhh cool :) nak buat :)

Miss Fyra said...

sue: hehe boleh2, silakan

faracefauziey said...

wahh tengs2.. tp SENTAP ar aku tag no.7.. next time 1st or 2nd ea, HEHEH.. gurau je....

Miss Fyra said...

farace: hehe ok, nanti ak wat ko first sekali ye, ko join la tag 2 ek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA