My Stalker

3 April 2011

6
Komen

Comelnye Mereka

yeah ari nie ari apew, sabtu right bersamaan 2 APRIL 2011
pejam celik pejam celik da bulan APRIL kan, owh yeah semalam 1 APRIL kan
orang kata hari apew ye u all, em em em em em APRIL FOOL :)

maksudnye hari y mengenakan orang, mcm 2 la kiranye
tp bg i, xbaik la sambut sebab nk kenakan orang sgt nanti tkena kt diri sendri pulak right :)

okay2, ri nie i nak story morry tentang comelnye mereka :)
siapakah mereka-mereka yg comel 2, u all nak taw, truskan membaca ye,

-
-
-
-

 seperti biasa i bangun dan terus berlegar2 mencari laptop untuk m' onlinekan diri :)
dan terus bersiap-siap untuk men hang'out kan diri bersama kawan tersayang 
owh yeah , kali ini destinasi kami kemana ya, 
disebabkan i telah dapat tiket percuma y dibagi oleh geng i , 
"thanx beb, bagi tiket free kat ak",
actually geng i nie dapt tiket dari "THR gegar" , siaran radio PAHANG :)
maka dia xdapat pergi, jadi i n kawan i menggantikan diri dia untuk pergi , kalo xp, rugi pulak kan
u all nak taw tiket apew :
-
-


 yeahhh nampak x? tiket konset ekslusif tomok & akim, 


owh yeah ia bertempat seperti gambar diatas
mula-mula i pikir banyak kali gak, nak pergi or x, yelah memandangkan i xbpe sihat
tp disebabkan teringin pergi, so i gagahkan diri i gak :)



muka nampak sihat jew kan, act i sakit dalaman OMG !! :)
ulser ler + xsedap badan


continue

sesudahnye i da sampai ke destinasi kami, kami pown melangkah masuk ke tempat itu

wahhh ramainye manusia y pergi ke konsert itu, i pown sampai ilang arah jadi ngee, sebelum kami masuk, kami dikehendaki memakai


yeah memakai gelang ditangan :) kalo xpakai, xdapat la nak masuknye
cuba teka mana 1 tangan i hehe


sesudah berjaya masuk, ape lagi mula la snap pic2 macam biasa la kan
i xkisah orang nak kata kat i "sikit2 nak snap pic, mcm hot jew"
da i suka kamera, so biar jela kan, "biar gler kamera, jgn gler meroyan" opsss i t'emosional sikit ngee

antaranye:


owh yeah, y sebelah 2 bukan adik i taw :) ignore kan jew k

artis-artis undangan ialah :


Mila


Nurul

ngeee :) act ad bnyak lg pic mereka, tp disebabkan nk upload pown slow, so sikit jela ye :)

y i paling suka ialah



wahhhh akim , comel kan kan :)


tomok :)

lastly


mereka bergabung :)
pelbagai lagu artis2 nie nyanyi y dihandlekan oleh orang2 radio THR
ad gak game y dimainkan, fun2 belaka,
act semasa konsert nie, kami mengalami kesulitan haha
boleh pulak bateri kamera & handycam mati, so kami terpaksa redha jela :)


____________________________________________________________________

selepas habis tgk konsert ini, i n kawan i berjalan menuju ke tempat y ad makanan :)
mana xnye, kami berlapar ajew tgk konsert nie
dan
kami menuju ke panggung wayang , memenuhi hajat kawan i y nak sangat.
setelah selesai semuanya, titibe i teringin pula untuk menikmati

_
_


wahhh sekian lama i mengidam taw,
akhirnye i beli jugak :)


that's all for today,
act i ad even lain pada malam nie, tapi i xbpe larat, jadi i xjoin, sowei2 sgt2 ye pada pihak tertentu :)
besh sgt2 ri nie, i bukan nak berlagak disini,just i nak kongsi keseronokan i jew :)


p/s: next week i ad test 2, ngee~~~

SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

6 doakan gadishatikaca:

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..syok ny pat g konsert..da 2 mam scret rcpy plak..huhu..bes la ag awk fira..=)

gadishatikaca said...

asim: hehe biasa jew, bukan selalu, nanti asim pown dapat ye :)

Mizs ShEmA said...

akim...='(( nak jugakkkk.....

Miss Fyra said...

shema: xpew2, nanti ad konsert kat kelantan pulak, ko p la ek :)

Mizs ShEmA said...

giler kau...kelantan!!mmg xlah kan..jauh kot..hoohoho

Miss Fyra said...

shema: ngeee , ak just bgtw jew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA