My Stalker

5 April 2011

2
Komen

Boleh Percaya atau tidak ?

"kebanyakannya kite boleh percaya
kadang-kadang boleh dengar jew, percaya janganlah
boleh juga dijadikan pengajaran , tapi jgnlah selalu"

_____________________________________________________________________

Ape yang Boleh Percaya atau tidak ???
antaranye:

1. HUKUM KARMA

u all percaya hukum karma, kadang2 susah kite nak percaya, tapi bila benda 2 da kena kat kite, baru kita percaya bagai :) . hukum karma nie means apabila kita buat orang, nanti esok lusa kite y kena balik , susah nak cakap benda nie , boleh percaya kew x, kalo u all, ad pengalaman , cer cer cer cite :).


2. ZODIAK/HOROSKOP

u all selalu layan x benda nie, bagi i, selalu gak  i layan , kadang2 bila i baca zodiak ( dalam remaja selalu ) macam kena kat i, tp i xdala percaya 100% sangat sebab kadang2 semua benda nie hanya kebetulan saja right ? .. kalo da selalu kita baca benda nie, mula la kite percaya bagai ape y terjadi kan ..


3. MIMPI

mimpi gak kadang2 boleh wat kite resah bagai, bila mimpi buruk, mula hidup xtenang, bila mimpi indah, menaruh harapan pulak :) kalo dipikirkan balik, mimpi nie hanyalah mainan tidow right ,  


dan macam2 la lgi, 
kadang2 i nak kata i percaya pown xleh, nak kata xpercaya pown xleh,
yelah kadang2 semua nie hanyalah kebetulan saja kan, 
semua kehidupan kite da tertulis, tunggu kita hanya tok jalani jew :)





SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

n3scaf3_ais said...

xyah percaya,,,percayakan Allah je dah cukup...

Video lawak si kembar

Miss Fyra said...

n3scaf3 : ok thanx :) salam perkenalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA