My Stalker

16 March 2011

2
Komen

Semester Part II

yesss i really2 tired right now
grrrrrrrrrrr
nak menaip nie pown i letih taw tapi disebabkan i nak jugak taip entry nie, i ignore kan kejap perasaan rindu letih i nie ;) .. u all penah x rasa letih y teramat2 sangat ?
mestilah penah kan,
actually i rasa letih sangat minggu nie, macam2 benda i y kena wat minggu nie,
ikutkan hati i nak jew amik MC seminggu then p bercuti sana sini HAHA
tp tp tp mcm la i boleh wat semua 2
i bukan penat apew, i penat memikir jew
memikir assignment2 y berlambak2 taw
i taw kalo xda assignment, bukan la LIFE STUDENT namanye kan :)

u all taw sem kali nie i banyak belajar subject y melibatkan coding
sampai i terbawak2 coding y lain ke subject y lain
grrrrrrrrrr
sampai satu tahap i nie da mcm org lalok p kelas jew.. haha

tapi bab kata pepatah orang2 dulu, orang2 xbpe dulu :)
"biar kita susah sekarang, nanti mana taw masa kita nk dapt keje, senang jew kan t ;)"

p/s: i rasa nak balik rumah, boleh x boleh x, tp tp tp i ad kelas weekend nie.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr



SEMUA TRUE2 BELAKA, BUKAN MCM GOOD2 AJEW

2 doakan gadishatikaca:

sumaiyah mokhtar said...

awak di tag ;)

gadishatikaca said...

ok2 thanx :)

ak try jew, ak xreti sgt nak mengarang y on the sport di tag nie
hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ ALL RIGHT RESERVED BY CERITERAGADISHATIKACA